Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΧΕΙΛΗ !!!


ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Αυτο το χρωμα μυριζει καλοκαιρι και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες.


ΚΟΚΚΙΝΟ
 Είναι το χρώμα του πάθους! Το "ανοιχτό" κόκκινο σου ταιριάζει απόλυτα αν είσαι ξανθιά αλλά και μελαχρινή , ειδικά αν έχεις μαυρίσει, είναι το χρώμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος!


ΦΟΥΞΙΑ 
Το φούξια είναι ένα χρώμα που και δεν πηγαίνει σε όλες αλλά και πρέπει να μπορείς να το "υποστηρίξεις". Αν είσαι ξανθιά, ξέχασε το ειδικά αν έχεις βαθύ μαύρισμα γιατί ο συνδυασμός του φούξια με το ξανθό είναι ότι πιο πασέ μπορείς να βρεις! Αν είσαι μελαχρινή δεν έχει παρά να πεις ναι στο φούξια γκλος για να τονίσεις τα χείλη σου, ενώ αν είσαι κοκκινομάλλα προτίμησε πιο απαλά χρώματα για τα χείλη σου αφού το χρώμα είναι ήδη ένα πολύ έντονο και δε θέλεις να γίνεις υπερπαραγωγή.


ΚΟΡΑΛΛΙ
Το χρώμα σήμα -κατατεθέν του καλοκαιριού και χαρίζει ενα εξαιρετικό μακιγιάζ. Είναι τόσο γλυκό και καλοκαιρινό που σου ταιριάζει άσχετα με την επιδερμίδα σου και το μαύρισμα σου.



ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΣΤΕΛ
τα παστέλ χρώματα κερδίζουν και στα χείλη αφού το natural σχεδόν φυσικό μακιγιάζ εξακολουθεί να εντυπωσιαζει! Το παλ ροδακινί, το απαλό ροζ και το μπεζ γίνονται τα αγαπημένα σου αν θέλεις διακριτική λάμψη στα χειλάκια σου αυτό το καλοκαίρι!



ΚΡΑΓΙΟΝ Ή ΓΚΛΟΣ 
το αιώνιο δίλημμα. Αν θέλουμε αποτέλεσμα που διαρκεί η απάντηση ειναι το κραγιον  ή αν επιθυμούμε παροδική λάμψη χρησιμοποιούμε γκλος!
 Επέλεξε και τα δύο βάζοντας ως βάση ένα ματ κραγιόν και λιπ-γκλος στην ίδια απόχρωση για να χαρίσεις λάμψη στα χειλάκια σου.

Τιπ: με το γκλος μπορείς να αλλάξεις ακόμη και το χρώμα των χειλιών σου. Άπλωσε το γκλος λίγο έξω από τα χείλη σου σχηματίζοντας μια νοητή γραμμή και δώσε έτσι στα χείλη σου σέξι σχήμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου